سنسور دما

سنسور یخچال و فریزر چیست و چگونه کار می‌کند

سنسور یخچال و فریزر، دمای دستگاه شما را حفظ می کنند. ممکن است دستگاه ساده ای به نظر برسد، اما یک دستگاه حسگر یخچال یا فریزر برای کارایی فیخچال و فریزر و نظارت بر دما بسیار مهم است. سنسور فریزر دمای فریزر را بررسی می کند. در صورت افزایش دما، سنسور با کنترل پنل برای رفع مشکل ارتباط برقرار می کند. همچنین می تواند از سرد شدن بیش از حد و گرفتگی فریزر جلوگیری کند. درک هدف یک حسگر فریزر به شما کمک می کند تشخیص دهید که چه زمانی سنسور شما درست کار می کند یا چه زمانی باید آن را تعویض کنید. همیشه می توانید با یک متخصص برای کمک تماس بگیرید و برای خرید سنسور یخچال و فریزر اصل و با کیفیت و دارای ضمانت می‌توانند از روناک الکترونیک کمک بگیرید . سنسور فریزر یا ترمیستور راهی برای بررسی دمای فریزر شما است. دمای فریزر را می خواند و به برد کنترل می فرستد. اگر باید خنک‌تر یا گرم‌تر باشد، حسگر می‌تواند آن را تغییر دهد، بنابراین غذای شما، حالت خود را حفظ می‌ کند .در صورت مشاهده مشکلاتی مانند موارد زیر ممکن است به سنسور فریزر جدید نیاز داشته باشید:

محفظه فریزر احساس گرما می کند فریزر یخ زدایی نمی کند یخچال خیلی گرم یا خیلی سرد است. ممکن است عجیب به نظر برسد که سنسور فریزر شما می تواند بر یخچال نیز تأثیر بگذارد، اما این سنسور دما می تواند کل دستگاه را کنترل کند. یخچال و فریزر از انرژی یکسانی استفاده می کنند، بنابراین ترمیستور می تواند به تنظیم هر دو قسمت این دستگاه کمک کند.

سنسور دمای یخ زدایی (دیفراست) چیست؟

سنسور یخ زدایی کمی با ترموستات یخچال تفاوت دارد. ترموستات یخچال درجه حرارتی است که یخچال را خنک می کند، دمای داخل یخچال را اندازه گیری می کند تا از گرم شدن بیش از حد یا یخ زدن آن جلوگیری کند. دمای بالا باعث می شود که ترموستات به کمپرسور فرمان روشن یا خاموش شدن بدهد تا از آسیب جلوگیری شود. سنسور دمای یخ زدایی در پایین یا پشت یخچال قرار دارد،نزدیک سیم پیچی های سیستم یخ زدایی است اما دارای یک دسته سیم است که به راحتی قابل جداسازی و تعویض است. ترموستات مانند یک دماسنج استاندارد دارای جیوه است، اگرچه کمترین مقدار آن صفر درجه فارنهایت است. برخی از سنسورهای یخ زدایی جدیدتر از جیوه و سیم استفاده نمی کنند. در عوض، آنها مستقیماً به یخچال وصل می شوند و چیزی فراتر از دما را تشخیص می دهند.

آنها همچنین می توانند تشخیص دهند که در کمپرسور، بخاری یا ترموستات مشکلی وجود داردیا خیر . سنسور دمای یخ زدایی منتظر می ماند تا فریزر به نقطه بالا برسد و بر اساس آن متغیرها عنصر گرمایش را فعال می کند. سنسور دمای یخ زدایی با توجه به این عوامل کار می کند: زمان درجه حرارت ضخامت یخ زدگی سنسور دمای یخ زدایی در فواصل زمانی مشخص روشن می شود و این کار را بدون توجه به سطح یخ زدگی انجام می دهد و قصد دارد المنت گرمایش را شفاف نگه دارد. دمای اواپراتور را اندازه گیری می کند. اما تنها زمانی روشن می شود که اواپراتور به دمای سرد تعیین شده برسد. در این مرحله، شروع به گرم شدن و یخ زدایی می کند تا کار کند. یک سنسور مادون قرمز روی ترموستات یخ زدایی یخ زدگی را اندازه گیری می کند. عناصر گرمایش زمانی که به ضخامت مورد نظر می رسد فعال می شوند و عنصر گرمایشی یخ انباشته شده را ذوب می کند. ترموستات های یخ زدایی برای فریزرها و یخچال ها بسیار مهم هستند زیرا با سنسور فریزر کار می کنند تا از تجمع یخ جلوگیری کنند.

 تست سنسور دمای یخچال

به این نکته توجه داشته باشید که تست سنسور دمای بخچال کاری تخصصی بوده و نیازمند ابزاری مانند مولتی متر است

۱.در اولین مرحله دو سیم متصل به سنسور را به پایه مولتی متر متصل می‌کنیم و مولتی متر را در حالت اندازه گیری اهم قرار میدهیم

۲.عدد نمایش داده شده در اهم باید عددی باشد که این عد را شرکت سازنده اعلام کرده است

۳.اکنون سنسور را بادست گرم کنید و سپس مقاومت را اندازه میگیریم،مقاومت باید کم شود.

اکنون سنسور را در لیوان آب یخ بیندازید بایدمقدار مقاومت بالاتر رفته باشد.

قیمت سنسور یخچال و فریزر

قیمت سنسور یخچال و فریزر بسته به برند آن متفاوت است و قیمت های متفاوتی دارد. شما می‌توانید این محصول را با بهترین قیمت و کیفیت از روناک الکترونیک خریداری کنید. شما همراه با خرید از سایت ما از ضمانت این محصول نیز برخوردار می‌‌ شوید.

عیب یابی سنسور یخچال و فریزر

یخچال به اندازه کافی خنک نیست ترموستات برای تنظیم دما برای خنک کردن غذا و نوشیدنی طراحی شده است. اگر اقلام آنچنان که باید خنک به نظر نمی رسند، ترموستات یخچال را یک درجه بالا ببرید و مجدد تنظیم کنید. سپس باید روشن یا راه اندازی مجدد شود. اما اگر این کار انجام نشد، ممکن است یک نقص فنی وجود داشته باشد. برای بازنشانی صحیح سیستم، قبل از تنظیم ترموستات، دستگاه را از برق بکشید. اگر با این کار مشکل حل نشد، با یک تکنسین تعمیر یخچال متخصص در برند یخچال خود تماس بگیرید.

تعویض سنسور یخچال یا فریزر

بری تعویض سنسور دستگاهتان می توانید در ابتدا به دفترچه ی راهنمایی آن مراجعه کنید تا نحوه ی انجام این کار را متوجه شوید. در برق دستگاه را قطع کنید، سنسور خراب را از در آورید، و آنره با سنسور جدید جایگزین کنید، دقت کنید که سنسور جدید با سنسور قبلی مشخصات یکسانی داشته باشد. در ادامه پوشش روی سنسور را روی آن قرار دهید و پس از آن دوباره برق دستگاه را وصل کنید.

 سنسور ترمیستور چیست؟

ترمیستور مقاومتی است که در مقایسه با سایر مقاومت ها بیشتر به دما وابسته است. کلمه ترمیستور یک پورتمانتو از حرارت و مقاومت است. سنسور ترمیستورها بر اساس مدل هدایت آنها تقسیم بندی می شوند. ترمیستورهای ضریب دمای منفی مقاومت کمتری در دماهای بالاتر دارند، در حالی که ترمیستورهای ضریب دمای مثبت مقاومت بیشتری در دماها از این رو، مقاومت ترمیستور با دما نسبت مستقیم دارد.ترمیستور به طور گسترده ای به عنوان محدود کننده جریان هجومی، سنسور دما استفاده می شود، در حالی که سنسور ترمیستور به عنوان محافظ جریان اضافه خود تنظیم شونده و عناصر گرمایشی خود تنظیم شونده استفاده می شود. محدوده دمای عملیاتی ترمیستور به نوع پروب بستگی دارد و معمولاً بین 500 تا 300 درجه سانتی گراد (148- درجه فارنهایت و 572 درجه فارنهایت) است.

ترمیستور ها از چه چیزهایی تشکیل شده اند؟

رابطه بین دمای ترمیستور و مقاومت آن بسیار به موادی که از آن تشکیل شده است بستگی دارد. سازندگان ترمیستور معمولاً این ویژگی را با درجه بالایی از دقت تعیین می کنند زیرا این ویژگی اصلی مورد علاقه خریداران ترمیستور است. سنسور ترمیستورها از اکسیدهای فلزی، بایندرها و تثبیت کننده‌هایی تشکیل شده‌اند که به شکل ویفر فشرده شده و سپس به اندازه تراشه بریده می‌شوند، به شکل دیسک باقی می‌مانند یا به شکل دیگری در می‌آیند. نسبت دقیق مواد کامپوزیتی بر «منحنی» مقاومت/دمای آنها حاکم است. سازندگان معمولاً این نسبت را با دقت زیادی کنترل می کنند، زیرا تعیین می کند که ترمیستور چگونه کار کند.

انواع ترمیستور ها

ترمیستور ها در دو نوع موجود هستند: آنهایی که دارای ضرایب دمایی منفی و آنهایی که دارای ضرایب دمایی مثبت ترمیستور هستند. مقاومت سنسور ترمیستور با افزایش دمای آن کاهش می یابد. مقاومت ترمیستور با افزایش دمای آن افزایش می یابد.

ترمیستورها معمولاً برای اندازه‌گیری دما استفاده می‌شوند در حالی که ترمیستورهای عمدتاً برای محافظت از مدار استفاده می‌شوند.ترمیستورها از موادی با مقاومت شناخته شده تشکیل شده اند. با افزایش دما، مقاومت ترمیستور به شکل غیرخطی افزایش می‌یابد و از یک منحنی خاص پیروی می‌کند. شکل این منحنی مقاومت در برابر دما توسط خواص مواد تشکیل دهنده ترمیستور تعیین می شود. سنسور ترمیستور ها با انواع مقاومت پایه و منحنی های مقاومت در برابر دما در دسترس هستند. کاربردهای دمای پایین (55- تا تقریباً 70 درجه سانتیگراد) معمولاً از ترمیستورهای مقاومت کمتر 2252 تا 10000Ω استفاده می کنند.

کاربردهای دمای بالاتر معمولاً از ترمیستورهای مقاومت بالاتر (بالاتر از 10000Ω) استفاده می کنند. برخی از مواد پایداری بهتری نسبت به بقیه دارند. مقاومت ها معمولاً در 25 درجه سانتیگراد (77 درجه فارنهایت) مشخص می شوند. ترمیستور ها تا حدود 0.2 ± درجه سانتیگراد در محدوده دمایی مشخص شده خود دقت دارند. آنها به طور کلی بادوام، طولانی مدت و ارزان هستند.ترمیستورهای دارای پوشش اپوکسی برای استفاده در دماهای پایین تر [معمولاً 50- تا 150 درجه سانتی گراد (58- تا 316 درجه فارنهایت)] در دسترس هستند.

ترمیستور ها همچنین با پوشش های شیشه ای برای استفاده در دماهای بالاتر [معمولاً 50- تا 300 درجه سانتی گراد (58- تا 572 درجه فارنهایت)] در دسترس هستند. این پوشش ها از ترمیستور و سیم های اتصال آن در برابر رطوبت، خوردگی و تنش های مکانیکی محافظت می کنند.

کاربردهای رایج ترمیستور ها

ترمیستور ها اغلب برای کاربردهایی انتخاب می شوند که استحکام، قابلیت اطمینان و پایداری مهم هستند. آنها برای استفاده در محیط هایی با شرایط شدید یا جاهایی که نویز الکترونیکی وجود دارد مناسب هستند. آنها در اشکال مختلفی در دسترس هستند: شکل ایده آل برای یک کاربرد خاص به این بستگی دارد که ترمیستور روی سطح نصب شود یا در یک سیستم تعبیه شود و به نوع ماده اندازه گیری شده بستگی دارد. سنسور ترمیستورها در طیف گسترده ای از کاربردهای تجاری و صنعتی برای اندازه گیری دمای سطوح، مایعات و گازهای محیطی استفاده می شوند. هنگامی که در کاوشگرهای محافظی قرار می گیرند که می توانند به طور قابل اعتمادی ضد عفونی شوند، در صنایع غذایی و نوشیدنی، در آزمایشگاه های علمی و در تحقیق و توسعه استفاده می شوند.

ترمیستورهای سنگین نصب شده روی پروب برای غوطه ور شدن در سیالات خورنده مناسب هستند و می توانند در فرآیندهای صنعتی استفاده شوند، در حالی که پایه های ترمیستور با نوک وینیل در خارج از منزل یا برای کاربردهای بیولوژیکی استفاده می شوند. ترمیستور ها با پوشش های فلزی یا پلاستیکی به سبک قفس برای اندازه گیری دمای هوا نیز موجود هستند.

سنسورهای دمای ترمیستور

ترمیستور مقاومتی است که مقاومت آن با دما تغییر می کند، به همین دلیل، نوعی سنسور دما است.انواع مختلفی از سنسورها وجود دارد، اما رایج‌ترین آنها مقاومت‌ها هستند و ترمیستور ها مقاومت‌هایی هستند که بسته به گرم یا سرد بودنشان، مقاومت خود را تغییر می‌دهندما بیش از 40 سال است که آنها را می سازیم و تیم ما آنها را در داخل و خارج می شناسد! ما می‌توانیم به طراحی یک سنسور دما مبتنی بر ترمیستور بر اساس مشخصات شما کمک کنیم و مطمئن شویم که در کاربرد آن کاملاً کار می‌کند.ما حسگرهای دمایی مبتنی بر سنسور ترمیستور را در محل تولید می‌کنیم، بنابراین می‌توانیم با هر تنوع و مشخصاتی بسازیم.اگر نمی توانید آنچه را که نیاز دارید ببینید، با ما تماس بگیرید و ما خوشحال خواهیم شد که به شما کمک کنیم

دقت ترمیسور ها چگونه است؟

ترمیستورها بسیار دقیق هستند (از ± 0.05 درجه سانتیگراد تا 1.5 ± درجه سانتیگراد)، اما فقط در یک محدوده دمایی محدود که در حدود 50 درجه سانتیگراد از دمای پایه است. محدوده دمای کار برای اکثر ترمیستورها بین 0 تا 100 درجه سانتیگراد است. ترمیستورهای کلاس A بیشترین دقت را ارائه می دهند، در حالی که ترمیستورهای کلاس B را می توان در سناریوهایی که نیاز کمتری به اندازه گیری دقیق وجود دارد استفاده کرد. پس از تکمیل فرآیند ساخت، ترمیستورها از نظر شیمیایی پایدار هستند و دقت آنها با افزایش سن تغییر قابل توجهی نمی کند.

سوالات متداول

1.قیمت سنسور یخچال و فریزر چقدر است . قیمت سنسور یخچال و فریزر قیمت متفاوتی دارد شما میتونیم قیمت کالای مورد نظر را در قسمت محصولات مشاهده کنید

2.چگونه از روناک الکترونیک خرید کنیم ؟شما می‌توانند در سایت کالای مورد نظر را انتخاب کنید و سپس افزودن به سبد خرید را زده و سفارش خود را پیگیری کنید. و می‌توانید با شماره های درج شده در سایت نیز تماس بگیرید تا سفارش خود را به انجام برسانید